VAN / ERCİŞ - Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Mrt

Okulumuzda 04.03.2024 tarihinde saat 10.00 sularında personelimiz ve öğrencilerimizle deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıldönümünde okulumuzda anma töreni düzenlendi. Başöğretmenimizi saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuzda 13.10.2023 tarihinde saat 10.00 sularında personelimiz ve öğrencilerimizle deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu toplantısını gerçekleştirdik

Nis

Öğrencilerimiz Tübitak 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında düzenlenen Erciş Bilim Bendini ziyaret ettiler.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz "Hoşgeldin Ramazan" etkinliği düzenlediler.

Mrt

12 Mart 1921 İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümü nedeniyle düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencimizi tebrik ederiz.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. Öğrencilerimiz karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler.

Ock

Karne heyecanı öncesinde, başarı gösteren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Ock

Masa Tenisi Erkek Yıldız Takımımız ilçemizde düzenlenen turnuvada grup birincisi olmuştur.

Ock

Okulumuz 1/B sınıfında "Artık Okuyoruz" etkinliği düzenlendir.

Ock

Okulumuz Erkek Yıldız Voleybol Takımımız Van'daki finallerde Okulumuzu Başarıyla Temsil Etti.

Ekm

Okulumuzda saat 10.00 sularında personelimiz ve öğrencilerimizle deprem tatbikatı gerçekleştirdik.